9 oktober 2018 – de eerste MRI

Lieve mensen, ik zie al jullie individuele berichtjes in deze app en rechtstreeks bij mij binnenkomen. Soms reageer ik meteen, soms pas heel laat en soms helemaal niet. Dat is niet persoonlijk. Ik stel ieder blijk van jullie betrokkenheid op prijs. Het is fijn om te weten dat jullie aan ons denken. Maar ons leven staat op z’n kop, dus het kan zijn dat ik dingen vergeet of dat op dat moment ik nou net even met mn werk bezig ben of iets anders waardoor ik heel even niet aan ziekte en narigheid denk. Ik vertrouw op je begrip. Liefs, Jacco (en Iris!).

Dat gezegd hebbende. Iris stelt ieder berichtje op prijs. Je mag haar best rechtstreeks appen of sms’en. Ze ziet het en verteld me (herhaaldelijk) verbaasd(!) hoe fijn ze het vind dat we zoveel goeie vrienden hebben. Ik moet je er wel gelijk bij zeggen dat je van haar eerder niet dan wel een antwoord moet verwachten. Ook dat zegt niks over hoeveel ze het waardeert. Kus van Iris.

Zo, de MRI is achter de rug. Geloof dat ik nerveuzer was dan Iris. Ze ligt op de bank in t avondzonnetje. Nu afwachten tot maandag 15/10, dan krijgen we de uitslag. Als er voor die tijd ontwikkelingen zijn meld ik me weer.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.